Damernas Champions League-final spelas 18 maj. Foto: BILDBYRÅN

22 kronor – då kan du gå på damernas Champions League-final

Uppdaterad
Publicerad

Uefa har släppt biljetterna till damernas Champions League final i Budapest. De dyraste biljetterna till matchen kostar 3,10 euro, ungefär 32 kronor.

Den 18 maj är det final i damernas Champions League på Ferencvaros Stadion i Budapest. Idag släpptes biljetterna till matchen på Uefas hemsida. För vuxna kostar de billigaste biljetterna 2,20 euro, ungefär 22 kronor, och de dyraste kostar 3,10 euro, 32 kronor.

Arrangören hoppas nu att de billiga priserna kan locka publiken till arenan som tar 22 000 åskådare.

Foto: Bildbyrån

Priserna är att jämföra med årets final i herrarnas Europa League. För att se den matchen på plats i Azerbajdzjan måste du som minst betala 30 euro.

Kvartsfinalerna i damernas Champions League börjar att spelas 20 mars. Bland annat möts Ada Hegerbergs Lyon och Nilla Fischers Wolfsburg. Svensklaget Chelsea med Hedvig Lindahl, Magdalena Ericsson och Jonna Andersson tar emot Emma Berglunds PSG.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.